Isnin, 25 Mac 2013

:..Mudahkan Tetamu Hadir..:


السلام عليكم ورحمة الله

Alhamdulillah... sedar tak sedar tinggal lagi 4hari majlis pernikahan my louvly sister.
Tak sabar aku nak balik kG...hehe
tapi sebelum tu aku ada pesanan dari beliau suruh buatkan
tanda arah ke l0kasi pengantin























Tadaaa!!!
dah pun siap print cuma nak tampal dekat kayu je hehe..
hadapan | kanan | kiri









Hal ini bertujuan untuk memudahkan tetamu yg bakal hadir ke majlis perkahwinan. Lagipun time tu bukan majlis kita s0rg je kan! hehe.



nOte : heppy!! cuti dah pun appr0ved :)


8 ulasan:

  1. moga semuanya berjalan dengan lancar ye kak :)
    dah lama tak makan nasi minyak :3

    BalasPadam
    Balasan
    1. Aamiin.. tQ FD :)
      hehe nk tggu FD lambat lagi kan! :p

      Padam
  2. wah..bestnya dia nk dpt adik ipar... :)
    tahniah ya... bertambah lagi bilangan org dlm keluarga zaza ya :D

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehehe... betul tu kak, bertambah lagi bilangan ahli family :)

      Padam
  3. moga dipermudakan semua urusan yer

    BalasPadam
  4. salam kak za..
    nk dpt adik ipar baru dah ke?? hihih..
    tahniah2..

    *tampal jgn tak tampal sign tu..* :p

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam cma,
      hehehe alhamdulillah dpt adk ipar....

      Padam