Rabu, 13 Mac 2013

:.. Bellezza Tukar Baru..:


السلام عليكم ورحمة الله


Bila pandang lama2 header bl0g aku ada je tangan yg gatal sana sini...muahahaha. Alhamdulillah syukur sebab aku dapat edit header yg tak seberapa nak c0mey ni dengan hasil tangan aku sendiri. Lain la nak dibandingkan dengan header bl0gger2 yg ada dalam ni. u0ls memang tip t0p dalam segala hal kan!.. 

header sebelum ni...
entah yg keberapa kali dah aku asyik tukar je....


dan..... kat bwah ni yg baru punya...0k la bagi mata aku...
tapi aku just tukar atas je..gambar tetap sama.. hehe















nOte :  yg penting aku bahagia muahahahaha


8 ulasan:

  1. salamkak za..
    wah..header baru..comel banget! edit sendirik tu :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam...
      tQ darling... biasa2 je edit tu....

      Padam
  2. rajinnya za nk tukar2...noe dah berzaman tak tukar...hahaha..klu nk edit..ambik masa byk sgt..dh la masa mcm x cukup jer..

    BalasPadam
    Balasan
    1. noe.... za memang rajin bila diri dh xde keje...hahaha
      edit pon mcm bebudak tadika je pon..hehe

      Padam
  3. heheh tahniah... rajin pula ngeditnya.. ^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah... terlebih rajin katakan :)

      Padam
  4. oklah tu nampak cantik aje.. by the way, dear u tak letak yr blog link ye dekat yr google+ tu susah nak link hehehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. thanks kak.. sye budak bru belajar.. hehe

      Padam