Isnin, 18 Mac 2013

:..Segmen: Featured Me on Bubbly?..:


السلام عليكم ورحمة الله



Bloggies... may I catch your attention? ^_^... Segmen ni inspired by Kak Mia Liana sebab... saya gunakan coding HTML sahaja untuk uols join...macam Kak Mia buat... supaya mudah dan senang dan cepat... 

Segmen: Featured Me on Bubbly? adalah 1 segmen di mana ianya merupakan 1 lagi segmen untuk semua blogger blogwalking, follow dan berkenalan sesama kita... Bukan untuk saya sahaja...tapi untuk semua juga... Get to know each other giteww... Jujur ek? Dah join kena blogwalking ke blog peserta2 lain... Hopefully, dapatlah support dan sambutan dari uols... 

Segmen ini bermula dari 5.00 petang 16 Mac 2013 sehingga 5.00 petang 23 Mac 2013. 

Syarat2?
  1. Follow blog Farah's Bubblynotes, Add to Circle Google +Farah Waheda Wahid.
  2. Buat entri bertajuk Segmen: Featured Me on Bubbly?
  3. Copy coding yang telah disediakan dan paste-kan ke dalam ruangan HTML dan publish. Untuk copy sila highlight semua coding, tekan Ctrl + C serentak dan paste ke ruangan HTML anda yer? 
  4. Tinggalkan URL uols dalam kotak komen di bawah. 
Pemilihan Pemenang Segmen:
  1. 10 blog akan dipilih melalui random.org
  2. Pemenang akan menjadi Featured Blogger di Bubblynotes di dalam entri yang akan di-up-kan pada hari Isnin dan Jumaat setiap minggu. 
Jom join? ^_^... I wanna get to know uols better...



30 ulasan:

  1. dari segmen yang sama ^^
    http://www.fatindiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  2. SAYA DATANG ZIARAH DARI SEGMEN YANG SAMA DAN TERINGIN NAK MENGUCAPKAN SELAMAT MAJU JAYA DALAM BERSEGMEN ^_^v

    BalasPadam
    Balasan
    1. tQ singgah.... gud luck utk hasri :)

      Padam
  3. Salam singgah dari segmen yang sama :)

    http://dianaazisworld.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. tQ singgah.. gud luck utk Diana :)

      Padam
  4. salam kak za..
    selamat bersegmen ye.. :)

    BalasPadam
  5. singgah blogwalking dari segmen sama...:)
    http://www.timizero.my/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  6. salam kenal & gud luck

    singgah dari segmen yang sama dan follow sekali..

    http://auntummawar.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  7. http://wanisuryanie.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    anis bw and follow kat cni :)

    BalasPadam
  8. tersesat disini...hantar saya pulang ke.. http://meetmissza.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  9. salam ziarah..=)
    husna dari segmen yg sama..
    pemenang sudah di umum tp husna baru sempat nk terjah..huhu..
    http://husnazahidi.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam... thanks singgah cni..
      done follow :)

      Padam
  10. singgah dari segmen yg sama :) follower #132.

    jom follow http://nurfaezahabdullah1712.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  11. assalamualaikum/salam sejahtera..
    saya datang berkunjung dari segmen yang sama.. ^_^
    kalau sudi singgah la sini ye..

    http://hanyadihatiku.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    tersedia follow ~

    BalasPadam
    Balasan
    1. wsalam mimie :)
      thanks singgah sini

      Padam
  12. salam ..
    dari segmen yang sama...done follow..
    jom singgah blog sini plak

    elfekluz1921@gmail.com

    BalasPadam
  13. dari segmen yg sama, done follow. jemput singgah ke blog.
    http://coretangirlblog.blogspot.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam
  14. salam.. mia singgah dari segmen yang sama dan follow sini

    http://www.mialiana.com/2013/03/segmen-featured-me-on-bubbly.html

    BalasPadam