Rabu, 10 Disember 2014

Pembelajaran Arissa di hujung minggu..



السلام عليكم ورحمة الله


Gambar di atas mengalahkan budak berumur 2 tahun muahaha.. nak jalan pun berjinjit [tumit kaki seakan tak jejak tanah] gaya je lebih kan!. Dapat kerusi, meja serta buku pantang ler tu. Dah tak kira kat mana tempatnya.. janji dapat duduk buat macam rumah sendri hahahaha. :p 

Time ni arissa outing dengan family mama hujung minggu. Kemain lagak gaya macam dah pandai baca buku. Apa yg kat dalam buku tu pun tau ke tidaknya kan. Geli hati pulak mak long tengok hihihi.. yg tak tahan sekali dengan reaksi muka tu. Mybe faham kot gambar ayam tu hahaha.. sebab kat rumah nenek ada banyak ayam tapi bukan nenek bela pun ayam jiran tetangga merangkap nenek sedara arissa jugak hehe. 

Tengok! tangan pun siap tunjuk2 lagi macam tengah baca sesuatu. Oh, sweet pulak zaza dapat gambar ni dari whatsapp mama arissa. Mak Long doakan arissa cepat2 faham dan belajar walaupun usia masih kecik.. sape sangka kan, suatu hari nanti umur 3 ke 4 tahun dah pandai baca buku hehe.



 nOte : nanti la maklong balik.. geget2 pipi tu.. nak peluk ketat2 sampai arissa nangis muahaha.



2 ulasan:

  1. Saya pun geram tengok budak-budak bijak camni. Hishhh nak ja gomol-gomol diaorang yang comel-comel.gini

    BalasPadam