Isnin, 15 Disember 2014

Percubaan menjadi bila 'Instant Shawl' melekat di kepala hehe..



السلام عليكم ورحمة الله


Baru je balik dari kG halaman petang semalam.  Nanti kite update kemudian erk!. Arini macam malas lagi hehe. Pernah pakai 'instant shawl' or korang memang peminat tegar? zaza baru tahu pasal tudung ni haha nampak sangat tak alert benda ni :p


Padahal zaza memang peminat tegar shawl. Okey sebelum balik kg, kawan ada whatsapp tanya nak beli tak 'instant shawl' sb dia ada beli on9 sampai sepuluh helai baru dapat harga borong. Zaza okey je so beli satu je dulu nak test, kan nanti tak sesuai or tak pandai nak pakai saje cari pasal hehe. Kawan zaza jual harga borong yg dia beli dengan harga RM25 sehelai kira untung la zaza.. kalau ambik sehelai dengan pemborong RM40 ngeerrr!

model cantik pakai apa jenis pun semua akan nampak cantik kan! hehe.. [sumber whatsapp]
  
Kawan zaza [lely] datang rumah bawak semua tudung yg dia beli tu konon zaza pelanggan 1st dia muahahaha. Excited kemain zaza nak pilih pelbagai kaler, rambang mata dibuatnya hahaha.. alih2 berkenan kaler hijau coklat ni. Tudung ni senang giler' sarung macam tudung syria terus menjadi. Bagi zaza la sb sebelum ni kena lilit bagai kan. Bagi yg baru nak pakai mungkin akak rasa kekok sikit. Tak org lain la zaza sendiri pun sama hahaha. So, bila dah test pakai jadi la macam gambar kat bawah sebelah kiri tu.. zaza cuma pinkan jarum kedua2 belah kiri kanan pipi zaza. Zaza tak pin bawah dagu cuma pin kan atas bahu untuk nampak lagi kemas. Dan gambar sebelah kanan, lely menggunakan anak tudung awning keras sb muka dia agak kurang sesuai bila pakai macam zaza. Korang nak pakai macam mana pun semua terserlah kreativiti sendiri janji korang berpuasa hati hihi.





Ehh, adik zaza dua org lagi pun berminat nak try jugak. Benda baru semua org nak try kan! mudah, senang, cepat semua org nak dan yg penting tudung ni menutup dada. Memang tak rugi zaza membelinya. 


nOte :  penat masih lagi terasa walaupun tido sepanjang perjalanan hahahaha.


6 ulasan:

  1. comel dan mudah.
    tak payah guna banyak-banyak keronsang

    BalasPadam
    Balasan
    1. yg mudah tu rmai suka kan mama hehe..

      Padam
  2. betul tu.kemas dan cntik terltak je.sesuai dgn muka zaza :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. yup2 betul2 hihihi.. arini nak sesuai ciksu hahaha.. kalau tak comot jugak :p

      Padam
  3. cantik...ni kalau dah nak cepat, memang sesuai...^_^

    BalasPadam
    Balasan
    1. cantik tu betul...
      tpi kdg tu org yg baru nak try mcm agak payah muahahahaa..
      dah biasa nanti okey la kot :)

      Padam