Isnin, 29 Disember 2014

Selamat Pengantin Baru [Akma & Hafizuddin] 27 Disember 2014


السلام عليكم ورحمة الله


Walaupun musim banjir besar melanda di beberapa negeri termasuk di negeri sendiri Terengganu, syukur alhamdulillah majlis ni berjalan dengan lancar dan sempurna. Tempat kediaman pengantin memang tak kena banjir. Apapun, TAHNIAH! kepada kedua pasangan pengantin baru. Pengantin perempuan tu merupakan kazen zaza sebelah ayah hehe. Sorry ye mimie, tak dapat nak raikan sama2 hari berbahagia korang. Apapun, kza mendoakan semoga mimie dengan suami berbahagia hingga ke kahir hayat. Dannnn cepat2 dapat baby comey :)


baju biru ni majlis 'akad nikah' mereka berdua

dan baju hijau ni pulak untuk bersanding.. tadaaaa sekali dgn dayang2 lagi


Sedih jugak la tak dapat balik hukhukhuk.. sebenarnya, zaza baru je balik seminggu sebelum majlis perkahwinan. Kalau lah diaorg info awal2 mesti zaza balik time kenduri. Konon nak 'surprise' sangat kan!. ambikk ko ngeeee. Takpe la, family zaza semua datang kecuali i kehkeh.. eh2 macam jauh 'datang' tu kan! padahal belakang rumah je pun :p 

So lepas ni cikde dengan ayahde zaza dah boleh lega panjang ler.. sb ni majlis anak bongsu mereka. Kalau ada pun nanti majlis untuk cucu2 pulak kehkeh.


nOte : Simpati terhadap mangsa banjir dan juga peswat AA yg hilang. 
#prayformangsabanjir #prayforpesawatAirAsia 



4 ulasan:

  1. Selamat pengantin baru :D
    Miga kekal ceria hingga ke syurga

    BalasPadam
  2. Selamat pengantin baru..berseri-seri pengantin ni

    BalasPadam