Selasa, 14 April 2015

Dapat Sambal Kentang Goreng Package Tudung Bawal AJ


السلام عليكم ورحمة الله


Sebenarnya dari semalam lagi zaza duk tunggu abg posmen datang kat pejabat hehehe. Rupa2nya, akak posmen call bagitau org yg menerima barang tersebut tidak mengenali nama si penerima huhuhu. Boleh pulak tersalah nombor adoii. So hari ni barang tersebut dah ada ditangan zaza hehe. Alhamdulillah, kalau dah rezeki kita tak kemana kan !. Bertuah zaza hari ni dapat dua sekali barang dalam satu masa. Memula bukak parcel ingat sambal kentang goreng je.. last2 tengok plastik adijuma erk ! bukak tengok tudung bawal kat dalam. Apapun, zaza nak ucapkan terima kasih banyak2 dekat tuan empunya badan yg sudi bagi merasa makan dan juga merasa pakai hihihi. 

SAMBAL KENTANG GORENG - Sedap sebab ada ikan bilis sekali dengan kacang.. rasanya pedas manis dan bebudak pun suka ! kalau makan dengan nasi putih mau terangkat pinggan nasi hihihi.

TUDUNG BAWAL ADIJUMA - zaza belum try lagi tudung ni.. tapi yg pasti, zaza tengok kualiti kain okey.. corak pulak tahap kreatif sebab lain dari yg lain.


Berkawan itu harus ikhlas, bukan untuk kepentingan tertentu semata2. Jadikan prinsip berkawan dan bersahabat kerana ALLAH swt. Zaza dengan Fie memang dua2 belum pernah jumpa antara satu sama lain. Kitaorg berkawan rasa2nya tahun lepas tak silap zaza la.. kalau salah sorry ye fie hehe. Kami berhubung melaui whatsapp je. Itu la org kata kalau jodoh tak kemana kan !. tak semestinya jodoh untuk org yg berumahtangga je kan ? hihihi. Kami kenal pun melalui kawan kepada kawan. Padahal nak kata masing2 duduk jauh sangat takde la.. zaza Subang dia pulak Klang je pun muahaha. Maybe belum masa untuk kami bertemu.. cewahhh !. Kak za mendoakan semoga Fie dimurahkan rezeki dan sentiasa diramhati ALLAH swt.




nOte : In Shaa ALLAH, ada rezeki tak kemana..



6 ulasan:

  1. Comelnya bawal tu. Ada gambar cupcake lagi. Terliur tengok sambal tu.

    BalasPadam
    Balasan
    1. kan mama.. kreatif gitu ! *itu la zaza pun dpt rasa org bagi hehe

      Padam
  2. Sedapnya tgk smbl kentang tu... :P

    BalasPadam
  3. alhamdulillah
    rezeki
    smga persahabatan ni kekal selamanya aamiin
    dapnya sambal kentang tu

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. aamiin..tq ye ciksu.

      Padam