Selasa, 7 April 2015

Movie [Furios7]


السلام عليكم ورحمة الله



Semangat nak tunjuk jugak tiket Furios7 muahahahaha. 
Alhamdulillah, rezeki kami suami isteri.. adik ipar belanja tiket wayang malam tadi bersama lagi 2 org kawannya. Macam biasalah tempat dating kami at Subang Parade hihihi. Memang dah lama zaza tunggu citer ni keluar, siap awal2 lagi pesan kat suami nak tengok. 


Okey, part yg paling best bila Dom dan Brian bawak Red R8 yg memang wow! sangat2. Dan satu lagi part kereta terjun daripada kapal terbang menggunakan payung terjun !. Giler gempak... yg tu memang aksi betul. Tapi yg sadisss.. sob sob hero kesayangan zaza Jason Statham sebagai Deckard Shaw melakonkan watak jahat. Overall citer ni memang sangat2 hebat dan scene ni tribute untuk Paul Walker. Sedih pulak zaza huhuhu.

nOte : citer cinderella zaza layan on9 je hihihi..  


6 ulasan:

  1. Balasan
    1. dahhhhh cite hot katakan..hihihi

      Padam
  2. Sally tak sempat nak usha lagi..huhuhu...masih busy dengan kelas dan kerja...

    Jangan cerita dulu!

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha sian sally... nti tgok yeaaa

      Padam
  3. Balasan
    1. xpe2 ciksu.. zaza ni pantang free ada je kejenya hehe

      Padam