Rabu, 15 April 2015

Happy Birthday Khairul Nizam [150415]


السلام عليكم ورحمة الله



Ninoninoninonino ! haa tu diaa ambulan.. ada org sakit menjerit nak bersalin ! pehpehpeh ! ambulan laju woii bawak sorg ibu yg nak bersalin. 


Okey, sampai hospital.. tukar katil, tolak katil masuk bilik bersalin. 


Masuk doktor, masuk nurse.. okey ready push ! push ! push ! ibu tu daa berpeluh dek push ! penat sampai mintak air tapi tak dapat2 !. 


Nurse suruh push lagi.. okey baby daa kuar terus potong tali pusat. Goncang baby tak nangis.. tampar bontot baby baru ler nangis !. Nampak jantina owhh baby BOY. 


Ibu daa penat dan keletihan kuar je baby terus dapat air milo. 


Ibu daa nampak baby boy ! doktor terus letakkan di leher ibunya. Ayahnya pulak azankan baby.. keseorokan ibu dan ayah itu tak terkata. 


Bila tengok baby terus nak namakan KHAIRUL NIZAM dan sekarang dia daa bosarr ! tuu la rupe ehh abg sado kita hahahaha ! 




SELAMAT HARI LAHIR SAYANG. May ALLAH bless u sayang. Me love you so much ! Thanks setia berkhidmat dengan sayang walau apa pun dugaan yg datang.


[Happy Birthday jugak untuk adik ipar zaza, Mohd Hadar iaitu papa Nur Zara Arissa. Berkongsi date yg sama dengan suami zaza].


 
nOte : bersyukur dengan adanya suami yg sentiasa memahami kita.


5 ulasan:

  1. pembuka kata yg menarik..ihihi..happy birthday=)

    BalasPadam
  2. happy birthday juga diucapkan....

    BalasPadam
  3. hapi bday untuk encik suami zaza tu..

    BalasPadam
  4. selamat hri lahir buat keduanya
    best la sama besday

    BalasPadam