Isnin, 6 April 2015

Birthday Party Pertama [PART 5] - ALLAH Selamatkan Kamu !


السلام عليكم ورحمة الله



ALLAH selamatkan kamu ! ALLAH selamatkan kamu !
Selamat Hari Lahir kepada mereka yg menyambutnya pada bulan Januari, Fabruari dan juga Mac iaitu En. asri selaku bos besar, Pn. Laili selaku bos perempuan, Edy, Riduzan, Haziq, Hairi dan Hamidi. Semoga kalian semua dirahmati ALLAH swt.

Alhamdulillah, majlis semua berjalan dengan lancar. Walaupun majlis sederhana kecil, tapi semua nampak happy!. Masing2 sporting dan bekerjasama bila diperlukan pertolongan. Pembuka bagi acara pada petang tu iaitu kak Arifah selaku ketua AJK dan diikuti Shaz dan akhir sekali bacaan doa oleh pakcik Mustafa. Selepas tu barulah acara potong kek besday dan tak lupa juga, masing2 dapat hadiah yg tak seberapa.. namun ikhlas dari kami semua hehe. Barulah semua dijemput makan. Haaahh memang semua laju je bab makan sebab masing2 dah kosongkan perut khas untuk besday party ni hihihi.




Bila perut dah kenyang, apalagi kan !.. masa untuk berselfie lah. Dah nama perempuan korang pun tahu hihihi. Dapat bos pulak sporting habis. Time ni baru je siap kemas2 apa yg patut. Iyelah kan, nanti nak balik takde la bergegas sana sini. Lagipun masing2 nak balik ambik anak.. yg ada anak la hehe. Bujang macam zaza ni relaks sampai malam pun takpe. Bujang la sangat... padahal suami dah menunggu kat luar hehe. Last sebelum masing2 nak balik.. selfie dulu dengan bos besar hahahaha.


Haaaa ni gambar selfie kami sebelum acara bermula. Bab gediks santai mesti laju je hehe. Sorry ye ! bukan selalu kami dapat selfie macam ni.. minggu depan dah kena start keje macam biasa. Takde dah nak selfie giler2 macam ni. Kena fokus keje pulak ye anak2 semua hehe. Akhirnya.. siap jugak entri keseluruhan untuk besday party yg diadakan pada 27hb Mac 2015 (Jumaat).

perasan tak baju kak arifah dan tudung fatimah ngeee ! baju kak arifah sempat beli kat maydin mall, manakala tudung fatimah dan kak arifah sewa khas dari zaza wardrobe muahahahaha !.



nOte : Next event In Shaa ALLAH 29hb Mei 2015.
 

6 ulasan:

  1. wahhh seronoknyaaaa.... meriahnyaaa... hu hu hu...

    BalasPadam
    Balasan
    1. alhamdulillah.. selamat semuanya! memang best.

      Padam
  2. Balasan
    1. kan ! meriah 4x setahun je hihihi

      Padam
  3. alahai meriah sungguh .tema nya ittew..
    a’aa kan
    cntik mnrik blh tersama pulak.mecing gituu

    BalasPadam
    Balasan
    1. hihihi..zaza pun nasib bju tudung dah ada..kalau tak kena beli ler jwbnya

      Padam