Isnin, 13 April 2015

Happy Birthday MAK [100415]


السلام عليكم ورحمة الله



SELAMAT HARI LAHIR MAK ! Genap 10 April umur MAK 51 tahun. Inilah wajah ibunda yg zaza paling sanjungi, hormati, sayangi dan kasihi. Kasihya hingga ke Syurga. Sampai bila2 kasih ibu takkan pernah hilang. Terima kasih untuk segalanya MAK. Terima kasih MAK sebab melahirkan seorg insan yg bernama along. Terima kasih MAK sebab jaga anak mak yg degil ni sampai la dah ada suami. MAK sentiasa melayan kerenah anak MAK yg manja plus comey ni hahaha.  Dah meningkat tua dah anak MAK sorg ni kan ?. Tapi sampai sekarang along tak bagi MAK cucu lagi.. In Shaa ALLAH, MAK doa2kan untuk along perolehi zuriat sendiri ye MAK !. Tak mungkin sejuta tahun pun along boleh balas segala yg dah MAK korbankan untuk along. Kalau boleh, along tak mau MAK jadi tua hihihi nak MAK selalu awet muda.  Masakan paling sedap di alam semesta.. serius talk !. Rindu masakan MAK.. tak sabar nak balik kg uwaaaa. Walaupun MAK takde blog hihihi.. tapi along still nak luahkan jugak kat sini. May ALLAH bless u MAK yg cantik dan comey secomey anaknya ini muahaha. Semoga MAK sentiasa diberikan kesihatan yg baik. Semoga MAK sentiasa hidup dalam kasih sayang yg berpanjangan. Semoga MAK sentiasa senyum sokmo ! itu yg penting hehe. Along sentiasa sayangkan MAK sampai hujung nyawa.



Waktu.. Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengannya

Indah.. Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikan malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya

Selamanya.. Hati ini akan selalu memujamu
Mencintaimu.. Seumur hidupku hanyalah padamu

Waktu.. Dengarkanlah
Selalu dekatkan ku dengnnya

Indah.. Ku menutup mata
Satukanlah hati

Jadikanlah malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya
 
Jadikanlah malamku lebih indah
Jadikan siangku lebih terang
Biarkan bungaku mewangi
Selamanya



nOte : Adakalanya, utk menggembirakan diri sendiri, perlu bermula dengan menggembirakan diri org lain.


2 ulasan:

  1. aamiin
    selamat hari lahir buat mak zaza
    suka pulak tgk pic nemo tu.mcm pndng mkzaza j

    BalasPadam
  2. hihihi..pndai nemo tu tgok..
    *tqsm ciksu..aamiin smoga diberkati.

    BalasPadam