Khamis, 2 April 2015

Birthday Party Pertama [PART 4] - Kek Besday Untuk 7 Orang


السلام عليكم ورحمة الله


Kali ni kek sponsor by Secret Recipe. Ehh, ingat retisss ke nak kena sponsor kan ! hehe. Sebenarnya yg sponsor adalah GAFIS (M) SDN BHD ok !. Disebabkan yg menyambutnya 9 org iaitu pada bulan Januari, Februari dan juga Mac 2015. So disini kami hadkan kepada empat biji kek iaitu [OREO CHEESE CAKE, WHITE CHOCOLATE MACADAMIA CAKE, CHOCOLATE INDULGENCE CAKE dan RASPBERRY CHEESE CAKE]. Hahahahahaha kemain ayat 'hadkan' macam zaza big bos pulak. Kesemua kek2 ni kami order main belasah je yerk, sebab nak try rasa.. mesti tuan punya kedai tak bagi ! kehkeh.


Alhamdulillah.. kek untuk Puan Laili, White Chocolate Macadamia memang kena dengan citrasanya. Kembang kempis jap dayang2 semua hahaha. Chocolate Indulgence Cake pulak ramai yg suka.. katanya sangat sedap sampai menjilat jari hihi.. nasib jari kalau kaki ?. Dan dua kek lagi bukan tak sedap cuma kurang menepati citrasa masing2 je. Tapi kami nak mintak maaf banyak2 kepada besday boy and girl tu.. sebab ada 2 kek tinggi dan 2 kek rendah. Kami pun tak tahu sangat bab2 ketinggian kek ni. Apapun, kami dah buat yg terbaik untuk semua yg meraikannya.

Oreo Cheese Cake
White Chocolate Macadamia Cake
Chocolate Indulgence Cake
Raspberry Cheese Cake


SECRET RECIPE
NO. 19, JALAN USJ 10/1G, USJ 10, 47620 SUBANG JAYA
SELANGOR DARUL EHSAN
 TEL. NO. : 03-56310039
 

nOte : Dalam banyak2 kek, serius zaza suka wana kuning tu sb coklat2 ni tolak tepi hehe.





4 ulasan:

  1. semuanya sedap sedap belaka.
    kalau ciksu comfirm chocolate indulgence hihi
    hppy belated besday buat semuanya
    seronokkan bila buat mcm ni dpt mengeratkan hubungan sesama rakan ofis

    BalasPadam
    Balasan
    1. hahahaha rmai berul suka choc. itulah ciksu, dpt erat hubgan.. aamiin.

      Padam
  2. amboi meriah kek tu dik...
    ada lebih tak...nak tumpang makan nie..kiki

    BalasPadam
    Balasan
    1. ada lebih semua bwak beli hhahaha

      Padam